Els Nius de Can Rapinya

Els Nius de Can Rapinya

Contacte

AirBnB

Adreça

Horari

Descripció

Gaudeix del camp mallorquí a Can Rapinya, la nostra granja ecològica a només 20 minuts de Palma. L’estudi està situat al costat de la nostra casa rural, en una superfície de 4,5 hectàrees que compartim amb els nostres cavalls, tres gossos, quatre gats i força gallines. convidem els nostres hostes a explorar i aprofitar al màxim la nostra llar.
Podeu gaudir de la nostra piscina d’aigua salada i zona de descans al seu voltant, visitar els horts, saltar al llit elàstic, jugar a ping-pong o petanca (a l’estiu), utilitzar la sauna (durant els mesos més freds) o la sauna exterior (tot l’any) i veure com es pon el sol al dipòsit d’aigua.

Durant els mesos més freds, podeu fer barbacoa amb la nostra llar de foc i graella; durant els calorosos mesos d’estiu, tenim a la vostra disposició una barbacoa de gas. Per si no us ve de gust cuinar, Algaida i Randa, a prop, ofereixen una gran varietat de bars i restaurants que gaudeixen d’una bona reputació tant per als estrangers com per als locals.

Estem situats a uns 4 km del poble d’Algaida, en una zona rural anomenada Sa Comuna. La finca és una base ideal per explorar l’illa amb les muntanyes de Tramuntana i les belles platges del nord, sud i est, tot fàcilment accessibles, però també és un lloc preciós per relaxar-se a la piscina, en una de les hamaques. Els voltants es presten per córrer, anar en bicicleta i fer senderisme i per passejar amb encant.

Enllaços i arxius

AirBnB Els Nius de Can Rapinya

Tags: