Fira de Pina

Fira de Pina

A finals del mes de setembre, el poble de Pina, en el municipi d’Algaida, celebra les festes de Sant Cosme i Sant Damià. Al programa de festa s’hi troben dinars i sopars populars, ballades i concursos en els que estan convidats a participar tots els veïns del poble, a més de la Fira de Pina.

 

Horari

Pina, segon o tercer dissabte de setembre

Descripció

La Fira de Pina és una mostra de productes artesanals i gastronòmics dels convents i monestirs de Mallorca emmarcada dins de les festes patronals de Sant Cosme i Sant Damià que se celebren el 26 de setembre. Durant la Fira, a banda dels productes artesanals i gastronòmics dels convents, també podrà conèixer i adquirir productes de la zona d’Algaida així com tastar els exquisits plats i tapes dels bars de Pina. també es realitzen visites guiades a l’Església Parroquial, al convent i sa Font de Pina, així com jocs infantils i balls populars.

La primer edició de la fira va tenir lloc el 21 de setembre de 2013.

 

Enllaços i arxius

Fires i Festes de Mallorca

Tags: