Festes de Sant Cosme i Sant Damià

Festes de Sant Cosme i Sant Damià

Les festes de Sant Cosme i Sant Damià de Pina duen 15 dies d’activitats, incloent la Fira de Pina.

 

Horari

Del 14 al 29 de setembre (confirmar amb el programa de cada any)

Descripció

Com tots els anys a finals del mes de setembre, arriben les festes el poble de Pina, dedicades a Sant Cosme i Sant Damià. Aquesta localitat del municipi d’Algaida celebra les festes al llarg d’aquestes dues setmanes amb activitats per a tothom.

 

En el programa de les festes hi podreu trobar dinars i sopars populars, ballades i concursos en els quals estan convidats a participar tots els veïns del poble, a més dels visitants. Cal destacar la celebració, dissabte 14, de la Fira de Pina, amb mercadet, activitats infantils, la Mostra i Trobada de Colles de Xeremiers Memorial Sebastià Mut i mostra i venda de productes. També cal esmentar el dia dels sants patrons, el 26 de setembre, en què se celebrarà la missa de festa en honor dels Sants Metges Sant Cosme i Sant Damià i l’homenatge als majors i refresc per a tot el poble a plaça.

 

Enllaços i arxius

Fires i Festes de Mallorca

Tags: