Algaid’Art: nit de l’art a Algaida

Algaid’Art: nit de l’art a Algaida

Algaid’Art realça les arts plàstiques i el patrimoni amb diferents artistes i a nombrosos espais.

 

Horari

Segon dissabte de setembre.

Descripció

Aquesta nit de l’art es complementa amb exposicions a d’altres espais d’Algaida, com el Centre Veterinari, l’Espai Pepa Project, l’Espai V5 arquitectes, Can Ferrer, Sa Casa Mallorquina-Can Borràs, l’Espai Lluc Queralt, Cas Peixet-Borràs o l’Espai Colomer 15, emtre d’altres.

Algaid’Art realça les arts plàstiques i el patrimoni amb diferents artistes i a nombrosos espais.

El municipi d’Algaida celebra la seva nit de l’art en la qual el municipi reivindica, realça i, sobretot, treu al carrer la seva riquesa artística i patrimonial.

Artistes del municipi d’Algaida i també d’altres municipis i comunitats, mostraran la seva obra a diferents espais públics i privats de la localitat. Sa plaça, l’Ajuntament, Rectoria, casals del nucli antic i bars i restaurants acullen les mostres d’arts plàstiques de la nit de l’art.

Cada edició d’Algaid’Art té un fil conductor de l’Algaid’Art.

Els joves d’Algaida també i participen de forma especialment activa amb un Espai Jove que està dedicat al foment i promoció de la creativitat artística juvenil d’àmbit local dirigit a tots els músics, actors i actrius el municipi.

Hi han diferents activitats paral·leles. Entre altres, animació musical de diferents grups i bandes que animaran sa festa.

Així mateix, una àmplia varietat d’establiments oferiran en una oferta gastronòmica que complementen el vespre per sortir i gaudir de les diverses propostes musicals i artístiques projectades als carrers.

 

Enllaços i arxius

Fires i Festes de Mallorca

Tags: