Ruta Cicloturística 4

Ruta Cicloturística 4

Llubí – Sineu – Sant Joan – Montuïri – Randa – Algaida

 

Dificultad

Mitjana

Distancia

40 km

Descripció

  1. Sortim de Llubí direcció a Inca (Ma-3440) i 500 metres, en l’encreuament, girem en direcció Sineu (Ma-3511).
  2. Al final d’aquesta carretera arribarem a l’encreuament amb la carretera d’Inca-Sineu (Ma-3240), creuem en línia recta i continuem cap a Sineu. En arribar a l’encreuament amb les vies del tren, prenem el carrer de Tramuntana que està a l’esquerra.
  3. Seguim recte pel carrer de l’Estació, passem el desviament de la carretera Ma-3300 i continuem fins a trobar el desviament cap a Sant Joan (Ma-3232).
  4. Al final d’aquesta carretera arribarem a una rotonda propera al poble de Sant Joan. Opcionalment podem visitar l’ermita de La nostra Senyora de la Consolació seguint les indicacions que hi ha al poble. Per continuar la ruta, en la rotonda de Sant Joan, agafem la segona sortida en direcció a Montuïri (Ma-3230).
  5. Quan arribem a Montuïri, girem pel primer carrer a l’esquerra i arribarem a una rotonda des d’on podrem agafar el Vial de Servei que ens portarà a una segona rotonda una mica més gran.
  6. Prenem la segona sortida en direcció a Randa. A 500 metres girem a la dreta, en direcció Randa, i seguim per la Ma-5017. Un cop arribats a Randa, en el primer encreuament, girem a l’esquerra i pugem cap a Cura, on podrem visitar el Monestir i l’Església.
  7. Tornem a baixar a Randa i travessem el poble en direcció Algaida. A 500 metres de la sortida del poble, prenem el desviament cap a la dreta i agafem un carrer estret i amb baixada. Al final d’aquest carrer, girem a la dreta en direcció Algaida per la carretera principal (Ma-5010).

Fi de la ruta

Tags: