Ruta Cicloturística 3

Ruta Cicloturística 3

Algaida – Pina – Lloret de Vistalegre – Sineu – Ruberts – Sencelles-Biniali – Ses Alqueries – Santa Eugenia – Algaida

 

Dificultad

Mitjana

Distancia

45 km

Descripció

  1. Iniciem la ruta en sa Plaça, la plaça d’Algaida.
  2. Sortim d’Algaida i prenem l’antiga carretera de Palma- Manacor (en paral·lel a l’autovia) i, en la rotonda dels Hostals, agafem la segona sortida, en direcció a Pina. Seguim la carretera (Ma-3131), passem per sota l’autovia i, en el primer encreuament, girem cap a l’esquerra, per la carretera Ma-3130, en direcció a Pina.
  3. Passats 4 quilòmetres arribem al llogaret i pel carrer de Sineu continuem cap a Lloret. Un cop arribem a Lloret, travessem el poble i seguim a la mateixa carretera en direcció a Sineu. Si realitzem la ruta un dimecres al matí tindrem l’ocasió de conèixer el Mercat de Sineu.
  4. Un cop visitat el poble, tornem en direcció a Lloret, travessem el poble i en arribar al cementiri, girem a la dreta. Arribarem a un encreuament, girem a l’esquerra, i al cap d’1 km., agafem la desviació a l’esquerra en direcció a Ruberts i seguim recte.
  5. Travessarem Ruberts i en arribar a l’encreuament amb la carretera vella de Sineu girem cap a l’esquerra. A 200 metres ens desviem cap a la dreta en direcció Sencelles (Ma-3140). Passem per Cas Canar i seguim cap a Sencelles.
  6. Dins el poble, seguim les indicacions per sortir del poble en direcció Santa Maria (Ma-3020). Arribem a Biniali i en la rotonda prenem la segona sortida, en direcció Santa Eugènia.
  7. Seguim recte i en la propera rotonda agafem la tercera sortida, en direcció ses Alqueries pel Camí de Muntanya. En l’encreuament que hi ha dins del llogaret, girem a l’esquerra (seguint el Camí de Muntanya). En arribar al cementiri, seguim cap a l’esquerra fins a arribar a l’encreuament amb la carretera de Palma- Sineu, on la creuem en línia recta i seguim cap a Algaida per la Ma-3100 fins a arribar fins al punt d’origen.

Fi de la ruta

Tags: