Ruta Cicloturística 2

Ruta Cicloturística 2

Algaida – Santa Eugència – Biniali – Sencelles – Costitx – Lloret – Pina – Algaida

 

Dificultad

Mitjana

Distancia

40 km

Descripció

  1. Iniciem la ruta en sa Plaça, la plaça d’Algaida.
  2. Sortint d’Algaida en direcció Palma, agafem, per la part esquerra, el Vial de Servei de l’autovia Manacor- Palma fins a una rotonda, passem a través del pas inferior de l’autovia en direcció a Santa Eugènia i seguim per la Ma- 3100.
  3. En arribar a la carretera Palma- Sineu girem cap a l’esquerra i, en la primera sortida cap a la dreta, ens dirigim cap a Santa Eugènia (Ma-3040). Creuem tot el poble en direcció Santa Maria (per la mateixa carretera).
  4. Uns tres quilòmetres més endavant trobarem l’encreuament amb la carretera de Sencelles i girem a la dreta cap a Biniali, on es pot visitar el llogaret, i continuem després per la mateixa carretera en direcció a Sencelles.
  5. Travessem tot el poble i ens dirigim a Costitx per la Ma-3121. Allà, opcionalment podem visitar l’Observatori Astronòmic, situat a 2,5 Km. del poble, seguint les indicacions que trobarem.
  6. Sortim pel costat dret del poble en direcció Lloret a través del carrer de Garriga. Un cop recorreguts uns 5 Km, arribarem a la carretera Palma- Sineu (Ma-3141), girem a la dreta, i després de 300 metres girem a l’esquerra en direcció Lloret.
  7. Des de Lloret de Vistalegre agafem la Ma-3130 en direcció Algaida, passant per Pina i fins a arribar al punt d’inici del trajecte.

Fi de la ruta

Tags: