Ruta Cicloturística 1

Ruta Cicloturística 1

Algaida -Castellitx-Randa -Montuïri – Porreres – Villafranca – Es Calderers – Sant Joan – Algaida

 

Dificultad

Alta

Distancia

55 km

Descripció

  1. Iniciem la ruta en sa Plaça, la plaça d’Algaida.
  2. Sortim d’Algaida en direcció a Llucmajor (Ma-5010), després de 3 km girem a l’esquerra pel Camí de Castellitx, seguim i en l’encreuament girem a l’esquerra i continuem recte fins a Castellitx.
  3. Un cop a Castellitx, tornem enrere, seguim tot el camí recte fins a arribar a la carretera Algaida- Llucmajor, i girem a l’esquerra al primer camí que ens trobem, amb una forta pujada. Al final d’aquest, girem a l’esquerra i continuem en direcció Randa.
  4. Travessem el poble en direcció a Montuïri (Ma-5017) i seguim recte. Recorreguts 5’5 km, en un encreuament s’ha de girar a la dreta per agafar el Camí Vell de Porreres.
  5. En arribar a la rotonda, agafem la segona sortida, i continuem recte cap a Porreres (Ma-5030). Dins del poble, anem tot recte fins a l’església i girem a l’esquerra en direcció a Vilafranca.
  6. Sortim de Porreres cap a Vilafranca, en un recorregut d’uns 5 km (Ma-5101). En arribar a la rotonda, agafem la tercera sortida en direcció a Vilafranca i, abans de pujar el pont que travessa l’autovia,agafem el desviament a l’esquerra per la Via de Servei, en paral·lel a l’autovia, i seguim avançant.
  7. En la rotonda, agafem la primera sortida, en direcció Vilafranca/ es Calderers. A 250 metres girem a l’esquerra cap a es Calderers, i seguim recte fins al final del camí (visita opcional).
  8. En arribar a l’encreuament, girem a la dreta en direcció a Sant Joan (Ma-3222) i, ja al poble, seguim recte pel primer encreuament i girem a l’esquerra al segon. Sortim de Sant Joan i, a la rotonda, agafem la segona sortida, direcció Algaida (Ma-323).
  9. Seguim recte a l’encreuament amb la carretera de Lloret (Ma-3231), i en el següent encreuament girem a la dreta direcció Palma/Pina/Sencelles (Ma-3200). Avancem recte, i després de 4 km agafem el desviament a l’esquerra, en direcció a Algaida (Ma-3130).

Fi de la ruta

Tags: