Recó de Randa Hotel – Restaurant

Recó de Randa Hotel – Restaurant

Tranquil i entranyable sobre el llogaret de Randa i el Pla de Mallorca on es combinen l’estil rústic i comoditat dels equipaments moderns.

 

Contacte

Tel. +34 971 66 09 97
E-mail: esreco@esrecoderanda.com

Adreça

c/ de Sa Font, 21

Horari

Obert tot l’any

Descripció

Es Recó de Randa és un hotel-restaurant situat al peu del Puig de Randa, lloc de pas obligat per visitar els santuaris de Gràcia, Sant Honorat i La nostra Senyora de Cura.

A l’Hotel es Recó de Randa, una casa típica pagesa construïda a finals del segle XVIII, al peu del Puig de Randa, hi regna la quietud i l’assossec, facilitant el descans i les estones d’oci que tant anhelen els hostes. Una estada en aquest hotel li farà gaudir de la seva tranquil·litat i dels plaers de la cuina.

El Restaurant es Recó de Randa està integrat a l’Hotel, al peu de Puig de Randa. Orientat cap a l’oest de l’illa, els seus menjadors i terrasses gaudeixen d’unes espectaculars vistes. La seva carta uneix plats de la cuina típica mallorquina amb menjars internacionals. Compta amb una excel·lent carta de vins. L’entorn és ideal per a parelles, celebracions familiars, d’amics o per a grups d’empreses.

 

Enllaços i arxius

Web Hotel Rural Es Recó de Randa

Tags: