Hostatgeria Santuari de Cura

Hostatgeria Santuari de Cura

Siau benvinguts al Santuari de Cura

 

Contacte

Tel. 971 12 02 60
E-mail: tofol@santaridecura.com

Adreça

Horari

La recepció estarà al seu servei des de les 8:00 hores del matí fins a les 22:00 hores de la nit.
Tenim les portes obertes per a vostès des del 23 de Febrer fins al 4 de Novembre de 2018.

Descripció

Disfruti d’uns dies de descans i tranquil·litat, en un ambient relaxat i familiar envoltat de naturalesa. On podrà contemplar les meravelloses vistes de tota l’illa de Mallorca des dels 548 metres d’altitut corresponents al Puig de Randa. Situat en les dilatades planes del centre de Mallorca, entre els termes municipals d’Algaida i Llucmajor.

Des d’aquí, podrà observar més de 30 pobles de Mallorca. A més de tot el mar Mediterrani que envolta la nostra illa. Excepte per la part nord, dominada per la Serra de Tramuntana. Degut a la seva excepcional ubicació, és un lloc magnífic per considerar-lo com el Mirador de Mallorca.

A l’Hostatgeria tindrà una estància entrenyable i confortable, on podrá respirar la pau i degustar en el nostre restaurant de la cuina mediterrània, inclús de la típica gastronomia mallorquina.

L’Hostatgeria totalment reformada, li ofereix 23 habitacions dobles, 6 habitacions superiors i 4 Junior Suites, totes dotades amb calefacció, televisor de pantalla plana, bona cobertura d’internet via Wifi i bany individual complet amb dutxa.

A més, disponem de diferents sales adequades per a qualsevol tipus de taller, presentació i/o reunió d’empresa. Igualment, posseïm d’un ampli aparcament per a tot tipus de vehicles, que li facilitarà l’arribada i entrada al nostre Santuari.

Visita’ns!

 

Enllaços i arxius

Web Santuari de Randa

Tags: