Forn de Ca’n Bernat

Forn de Ca’n Bernat

Contacte

Tlf: 971 66 54 62

Adreça

c/ del Pare Bartomeu Pou, 17

Horari

De dimecres a diumenge, de 7.30 a 14.00 h; dissabtes, de 17.30 a 20.00 h. Dilluns i dimarts tancat.

Descripció

Ca’n Bernat és una empresa familiar dedicada en cos i ànima, des de fa més de 35 anys, al sector del forn i la pastisseria. La seva experiència i bon fer flueixen per les seves mans fins a les seves propostes d’elaboració artesanal. Són famosos pels seus palos farcits de crema o trufa i cobertura de xocolata, els doblegats de pasta de full i merenga, els pastissets amb fruites seques o fruites variades, els brownies, els pastissos de formatge i fraules, o els seus troncs amb base de pasta de full recoberts de poma o amb la seva vistosa selecció de fruita, que et faran quedar bé en qualsevol ocasió.

Assaboreix també la seva rebosteria més tradicional: panades, coques mallorquines (de trempó, pebres vermells, etc.), la típica ensaïmada de tallades (amb trossos de sobrassada i carabassat) o amb albercocs, les farcides de nata, de poma, de xocolata, de crema, etc. Descobreix les seves delicioses opcions per berenar o el seu variat assortiment de pa de pagès i panets. També disposa d’una pràctica secció amb productes d’alimentació i begudes, a més de bombons i gelats.

Tags: