Bodega OM Oliver Moragues

Bodega OM Oliver Moragues

Contacte

Tlf: +34 971 125 028
E-mail: info@olivermoragues.com

Adreça

Possessió Binicomprat, Camí de Ses Vinyes s/n.

Horari

Visites concertades

Descripció

La seva filosofia i valors es resumeixen de la següent forma: promoció de la cultura i tradició mallorquines, respecte per la naturalesa i el medi ambient i aposta per la qualitat en lloc de la quantitat.

El Celler Oliver Moragues té com a objectiu recuperar i promoure la tradició vitivinícola en la Possessió Binicomprat (segle XVI). Destaca per les seves produccions exclusives i limitades producte de vinyes pròpies i ecològiques que són treballades a mà i en les quals es conreen varietats mallorquines i franceses.

Els seus vins negres tenen vocació de vins de guardar, i amb aquest esperit es treballa en la cerca de raïms madurs i sanes que permetin *maceraciones llargues, per aconseguir majors extraccions. Els vins blancs busquen l’elegància i la finura de les aromes amb l’equilibri en boca propi dels raïms de la finca.

Tags: