Santuari de Cura

Santuari de Cura

Contacte

Adreça

Santuari de Cura (Randa)

Horari

Horari d’estiu (del 28 de febrer al 4 de novembre):

Cafeteria:
8:15 – 19:00h

Restaurant:
Berenars: 8:15 – 10:00h
Dinars: 12:00 – 16:00h
Sopars: 19:00 – 22:00h

Horari d’hinviern (del 5 de novembre al 27 de febrer):

Cafeteria:
9:45 – 17:00

Restaurant:
Dissabtes, diumenges i festius de 13:00 – 16:00h

Descripció

El restaurant i la cafeteria es troben situats a l’antiga biblioteca i menjador conventuals del Santuari. Aquest espai ens permet observar una de les més meravelloses vistes de la badia de Palma i de la resta de l’illa de Mallorca. Obert al públic tots els dies de l’any.

Després de la seva completa reforma, el restaurant mostra un caràcter modern amb una estreta conexió d’ambient i harmonia amb el mateix Santuari. La nostra oferta gastronòmica va dedicada a la típica cuina mallorquina, sempre el·laborada a partir de productes frescs i naturals, fent d’aquests un menjar totalment casolà. On podran gaudir, entre d’altres plats, des d’un frit mallorquí a una porcella rostida.

A més, oferim un servei de cafeteria per poder disfrutar del bon clima mediterrani al llarg de tot el dia, fins la fantàstica posta de sol del nostre Mirador de Mallorca. Prenent-se un refresc acompanyat d’una hamburguesa, entrepà o del típic pa amb oli mallorquí. O si prefereix el dolç, et recomanem el gató d’ametlla amb un bon cafè amb llet.

Tags: