Restaurant Binicomprat

Restaurant Binicomprat

Contacte

Tlf: 971 12 54 11
info@binicomprat.com

Adreça

Ctra. Manacor, km. 22,7 Salida 22 desde Palma

Horari

Buffet lliure de dimarts a diumenges de 13 a 16 h.
Dilluns tancat excepte festius.

Buffet+Ball, divendres i dissabte a partir de les 21 h.

Descripció

Situat en una finca de més de 90.000 m2, es troba el Restaurant Binicomprat. Els seus més de 3.500 m2 d’instal·lacions el converteixen en el lloc ideal per celebrar batejos, noces, comunions o menjars d’empresa. Disposa de diversos salons de diferent capacitat, àmplies terrasses i espais reservats per a nins.

La seva cuina ofereix una àmplia combinació de plats, des de la cuina més tradicional mallorquina fins a les noves tendències. Destaca per les seves matèries primeres d’alta qualitat i per la seva rebosteria elaborada de forma artesanal.

Tags: