Olis Treurer

Olis Treurer

Contacte

Tlf: +34 971 665 994
E-mail: info@treurer.com

Adreça

Finca Treurer Cra. Llucmajor – Algaida, Km. 5,7

Horari

Visita concertada

Descripció

Treurer és una possessió on es conreen oliveres i es produeix oli amb la denominació d’Origen Oli de Mallorca. La família Miralles, propietària de la finca, acarona les oliveres durant tot l’any perquè les olives arribin a la recol·lecció sanes al punt de maduració primerenca per aconseguir així un oli de categoria superior. Aquest oli, el tresor de la finca, també anomenat or líquid, s’obté directament d’olives arbequines mitjançant procediments mecànics i sense flitrar. Fruit mitjà, amarg lleuger, picant moderat… un oli equilibrat. Aquest suc sublim es caracteritza per la seva gran fragància, amb records d’ametlla, ametlla verda, nou i fonoll.

Tags: