Els 4 Vents

Els 4 Vents

Contacte

Tlf: +34 971 665 173
E-mail: es4vents@gmail.com

Adreça

Carretera Manacor | Km 21.7, Sortida 21

Horari

Tots els dies de 12:30 – 16:00 / 19:30 – 23:00
Dimarts tancat

Descripció

Antic Bar de l’estació de tren d’Algaida, el Restaurant es 4 Vents, ha passat per diverses renovacions, convertint-se en un restaurant modern i ben equipat on el tracte és agradable, familiar i summament eficient.

Els 4 Vents presenta una cuina tradicional mallorquina i típica de carns a la brasa que destaca pels bons productes frescos i de temporada als quals proporciona una acurada elaboració; especial menció mereixen les seves especialitats de carns (be, bou, porcell) i peix fresc a banda d’altres plats de la gastronomia insular, que varien segons l’estació de l’any, com ara sopes mallorquines, arròs brut, tumbet, frit mallorquí, etc.

Ofereix menú diari. Bona relació qualitat-preu.
Disposa de terrassa, sala privada i un ampli menjador, moderna decoració, ambient confortable i agradable que al costat d’un tracte cordial reforça la bona oferta culinària del restaurant Els 4 Vents. És un lloc adequat per a celebracions familiars, menjars d’empresa, grups, etc.

Tags: