Rutes amagades de Mallorca

Rutes amagades de Mallorca

Descripció

El Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB ha duit a terme la digitalització de les Rutes Amagades de Mallorca, obra de Jesús Garcia Pastor.

Rutes Amagades de Mallorca  és una obra de referència per a la difusió i el coneixement de la geografia de Mallorca. Els seus textos, imatges i cartografia descriuen d’una manera privilegiada la realitat geogràfica de la Mallorca de les dècades de 1960 i 1970, període en què la transformació territorial i econòmica del territori havia començat, però encara pervivien molts d’elements de la societat preturística, reflectits a la perfecció en aquesta publicació.

L’edició en paper d’aquesta obra està exhaurida i no es pot trobar tampoc a la major part de les biblioteques públiques de l’illa, i esdevé de difícil accés i consulta per als investigadors interessats en la nostra cultura i el públic en general.

La digitalització de la col·lecció per part del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB és fruit d’un conveni signat entre la UIB i els hereus de Jesús Garcia Pastor per tal de posar la col·lecció a l’abast dels investigadors i el públic en general.