Cova del Beat Ramón Llull

Cova del Beat Ramón Llull

Altres llocs d’interès del municipi d’Algaida

 

Contacte

Adreça

Accés vehicle privat: Ma-501, autovia Palma –Manacor Ma-15 fins a Algaida. Allí prendre la Ma-5010 fins al desviament de Randa. Agafar la Ma-5017 i continuar per la Ma-5018 fins al santuari.

Horari

Tots els dies

Historia

A prop del santuari de La Nostra Senyora de Cura trobem la cova de Ramón Llull, on l’il·lustre filòsof mallorquí passà llargues temporades de retir. Segons diu la tradició, allí se li va aparèixer Jesús crucificat i va ser on se li va revelar a Ramon Llull el sistema filosòfic del Doctor Il·luminat. Ramón Llull va fer col·locar a la cova un altar dedicat a La nostra Senyora de Cura. A principis del segle XX es va instal·lar una làpida i una imatge de Ramon Llull, les quals van ser bàrbarament mutilades fa uns anys.

Tags: