AGENDA Totes les activitats d'Algaida a les teves mans

Inauguració de les Exposicions

- Exposició de pintura dels i de les alumnes de Joana Roig: Maria Fullana, Catalina Servera, Catalina Antich, Catalina Fiol, Rita Molina, Catalina Puigserver, Yolanda Palou, Ignacio Rodada, Nelia Seguí, Maria Tous, Miguel Pastor, Damián Nicolau i Coloma Mascaró. A l’aula del primer pis de l’ala dreta del casal Pere Capellà.

- Exposició de pintures a l’oli a càrrec d’YVEM – Eugenia Mihalska. A la sala d’exposicions del primer pis de l’ala dreta del casal Pere Capellà.

- Exposició d’aquarel·les Gina i els seus personatges a càrrec de Gina Mayrata. Amb la col·laboració de Clip Disseny. A la rectoria.

- Exposició de pintura de Maria Magdalena i Antònia Puigserver Danti, amb la col·laboració de Nela Segura. Al local de la Plaça, núm. 3.

- Exposició d’escultures Paràmetres sensuals d’avui a càrrec de Toni Arom. A Plaça 4 Cafè & Restaurant. La mostra romandrà oberta durant tot l’estiu.

- Exposició de fotografies analògiques Anar per tornar a càrrec d’Aina Levesque Bonnín. A Plaça 4 Cafè & Restaurant. La mostra romandrà oberta durant tot l’estiu.

- Exposició dels quadres realitzats per dotze artistes algaidins en el curs del concert de la Banda de Música d’Algaida dins el cicle del mes musical. Al Casal de Música. L’horari de visita serà dissabte 18 de juliol de les 19.00 fins a les 21.00 h.

- Exposició permanent (noves fotografies) a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica d’Algaida. A l’ala esquerra del Casal Pere Capellà. Pàgina web: www.afalgaida.cat.